INTERNATIONAL GAMEMASTERING PORTAL AWARDS

MIEMBRES DEL JURAT

Albert Estrada Zambrano

albert-estrada-retocatJuga a rol obsessivament des dels 11 anys, casi siempre en el paper de Narrador. Pertany al colectivu de Màsters mercenaris “Creacions Enigmàtiques” y es l’autor de l’aventura autojugable de propera publicació “El Secreto de los Nimblekins”.

Detesta l’horror Lovercraftià en totes les seves facetes. Li encanten la ciència ficció i Leyenda de los 5 anillos, pero ultimament només fa servir per dirigir partides un sistema de joc de creació propia anomenat Portal. Es considera un “tàctic” segons la clasificació d’arquetips de jugadors de Robin D. Laws i presideix aquest tribunal.

Txell De Moreno

txell-retocatPorta jugant a Rol desde fa més de 25 anys, mes o menys cuan tota la seva colla va decidir que era el que tocava els diumenges a la tarda. Es Socia de l’Associació Lúdica Sants-Niggurath i participa cada any en una partida de Rol Ambientada que es realitza a Cotxeres de Sants cada novembre.

Es lectora compulsiva de fantasia, fantasia urbana. Li agrada el joc de rol narratiu i menys les masmorres. Viu enamorada del mite romàntic de Vlad Darcul i només dirigeix si es absolutament necessari.

Es la Story Teller de la que ens parla Robin D. Laws.

Robert Albero

robert-albero-retocat-2Massa jove es va embarcar al món del rol en viu, com a màster de Leyenda de los Cinco Anillos. Soci fundador de l’Associació Juvenil de l’Espill i la màscara (València), va passar un any sabàtic roler per acabar a Barcelona siguent soci d’Stronghold, dedicada als jocs de rol, taula i oci alternatiu.

Actor frustrat i histriònic, es declara amant absolut del drama i del terror lovecraftià. Es regodeja veient evolucionar (i patir) als seus personatges en situacions límit (al límit de l’honor, de la legalitat, de la cordura…).

¿Una bona partida? Sens dubte, aquella que no pots abandonar de camí cap a casa, encara que ja hagis recollit els daus i les fitxes de personatge.

Kenzo

kenzoJuga a rol des de fa 12 anys, amb algún descans entre mig. Ha assumit de forma equitativa tant el paper de narrador com de jugador i es sent còmode en ambdós. Està desenvolupant el seu propi joc, que espera que estigui acabat aviat per que la gent el disfruti… o el cremi.

El que més li agrada es la Ciència ficció, pero no te problemes en jugar casi ninguna cosa, excepte D&D (o similars) que odía, pero si s’ha de fer l’esforç el fa. Entre els seus jocs preferits es troba Eclipse Phase. Ha jugat molt a Vampiro la Mascárada (segona edició) i a la Crida de Cthulhu.

Guillem Pin

pin-retocatJuga pràcticament a qualsevol cosa que tingui daus, contadors, personatges o botons, tot i que les seves principals influències en el rol han estat Ars Magica, El Sistema Gumshoe i jocs sense narrador com Fiasco, Our Last Best Hope o Polaris.

Pertany a la Sociedad Pathfinder, com a Tinent d’Expedició, desde les seves primeres trobades a Barcelona, y ha passat per mitja dotzena de clubs de Rol i jocs de taula en els 12 anys que porta jugant.

En tota la seva vida ha escrit una sola aventura seriosa, Gesthausmund, y un joc de rol gens seriós, Homes Llop Nazis de l’Espai Exterior.

SECRETARIA TÈCNICA

Xavier Villalba Altayó

xavi-villalba-retocatVa descobrir el rol començant una mica la casa per la taulada. La seva primera experiència amb el món del rol va venir de la mà de l’associació Time Lords amb qui va aprendre qué era el Rol en Viu als 20 anys. A partir d’aquí els seus cercles rolers van anar en augment i ara forma part de la junta directiva d’ALC Stronghold on exerceix les funcions de tresorer.

Tot i ser afeccionat al rol, la seva passió son els jocs de taula i ja disposa d’una àmplia colecció (més de 100) a casa. La seva última adquisició “Las Mansiones de la Locura 2ª ed.”. ¿Pot aquest joc generar un abans i un després per alguns jugadors de rol/màsters?

Javier H. Prieto

javier-h-prieto-retocatEs un afeccionat a la alta fantasía i a la ciencia ficción des d’abans de saber llegir, i es deleita amb els detalls dels universos dissenyats, les necesitats narratives, i cóm aquestes es justifiquen internament. Aixó l’ha portat a tratar durant molts anys amb jugadors de rol, i va acabar per mossegar l’ham. Acostuma a portar personatges de suport que faciliten, o no, la tasca d’altres jugadors, pero adora la diversitat i les combinacions ingenioses, novedoses o sorprenents.

Tot i no pertànyer a ningun club, es una figura frecuent en events d’associacions i convencions del rol barceloní, tant a títol propi com com a part de l’elenc de directors de la Societat Pathfinder Barcelona.